2010. november 10., szerda

Első bejelentkezés, bemutatkozás

Sziasztok!
Először is köszönöm szépen a meghívót :) Timi vagyok, 31 éves, két kisfiú anyukája, a nagyobbik hét és fél éves, másodikas, őt Marcinak hívják, a kicsi 15 hónapos lesz a hónap végén, Regő a neve. Vele vagyok a képen :) Jelenleg ez a főállásom, hogy az ő anyukájuk vagyok, és remélem, ez még másfél évig így is lesz.
Közben sok mindennel foglalkozom. Fejér megyében, Úrhidán élünk, ez egy kis falu Székesfehérvár szomszédságában. Hatalmas kertünk van, megtermelünk magunknak sok mindent, erről is van egy blogom. Így aztán a kötésre inkább ilyenkor jut időm, amikor ősszel lassan megszűnnek a kerti munkák. 
Én is még gyerekkoromban, vagy húsz éve tanultam meg kötni, első alkalommal kaptam a nagymamámtól egy kis gombolyag fonalat, megmutatta a lustakötést, és azt addig gyakoroltam, amíg el nem fogyott a fonal. :) Aztán a fordítottat, és így tovább. Anyukám is sokat kötött, amióta a gyerekei megnőttek, valahogy leállt vele. Marcinak még kötött, a többi unokájának már nem nagyon. Aztán a továbbiakat újságokból meg csak úgy, a gyakorlat alapján tanultam. Nekem is volt kihagyásom, amikor gyesről visszamentem dolgozni, akkor kezdtem újra, amikor megint itthon voltam. De a Fonalfaló és most már ez a blog is remélem, motiválni fog, hogy többet kössek :)
Kötős blogot (ami nálam egyben konyhás is) csak a napokban hoztam létre, ez az. Reményeim szerint gyorsan fognak szaporodni a bejegyzések, most például Marcinak dolgozom egy sálon.
Köszönöm, hogy beengedtetek :)

Timi

2 megjegyzés: