2010. december 21., kedd

Kész a párom karácsonyi ajándéka :)

Olyan sokat segítettetek már nekem ezen a blogon, végre itt az ideje, hogy én is megosszak Veletek valamit. Percekkel ezelőtt készült el a páromnak karácsonyra szánt pulcsi rengeteg vastag sötétszürke Lidl-ben vásárolt fonalból, vagy másfél kiló. Az elején kelta csavart minta van és két fonás, a karjain egy-egy fonás. Az elejét és a hátát én terveztem egy meglévő pulcsi alapján, a karja szaporításához segítséget kerestem egy régi újságban, és a szaporítás jó lett, de a hosszára közben nem figyeltem, így vagy tíz centivel hosszabbak az ujjai szerintem, mint kellett volna :D de most már megvárom, hogy felpróbálja, és csak aztán bontom vissza. Vagy lehet, hogy direkt így fog tetszeni neki. 
A saját blogomba nem is merem egyelőre feltenni, hátha odakalandozik és meglátja, de itt biztosan nem olvassa :)
Ha a kelta csavart minta valakit érdekel, szívesen bepötyögöm egy másik bejegyzésben.




4 megjegyzés:

  1. Hűűű de szép ajándéka lesz valakinek! Gratula a blúzhoz, nagyon szép lett, a csavartmintákat én is nagyon szeretem. Ha jól látom a keltaminta olyan mint amilyet én használtam a fiam sapkájához.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű munka van rajta, csodás ajándék!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen :) Iza, ha jól emlékszem, pont olyan, én is néztem a sapkádat, hogy nahát, ugyanolyan :) Mármint a fiad sapkáját :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek a csavarások, nagyon szép pulcsi! Gratula!

    VálaszTörlés