2011. október 5., szerda

Gyerekruhák

Az elmúlt két hónapban készültek ezek a gyerekruhák, csak valamiért elfelejtettem megosztani Veletek itt is, így most pótolom ezt a kis hiányosságot :)

Ez a kis sapka egy új kötési móddal készült, dupla kötéssel (double knitting). Ez volt az első ilyen projektem. Az érdekessége az hogy az ilyen kötéssel készült dolgoknak mind a két felét lehet használni. A blogomon több képet láthattok a sapkáról, valamint van egy link ahonnan megtanulhatjátok ezt a fajta kötés módot, ha esetleg megtetszik nektek.

 Ezt a kis együttest egy édes kislánynak készítettem. Sokat keresgéltem valamilyen virág mintára, elég sovány volt a találat :( Több kép itten.
 Ezt a kis ruhácskát ajándékba készítettem a barátnőm testvérének. Még egy sapka is jár az együtteshez. Nagyon örültek a kötött ruhának, hisz feléjük nem nagyon lehet kapni ilyet (Németország valamelyik része, elfelejtettem melyik :)) Több kép megtekinthető itten:
 A téli sapkás kisfiúnak készítettem, ugyancsak ajándékba egy kis elefántos szettecskét. Ilyenre sikeredett. Az együttes részeiről több képet itt nézhettek meg.
 Aztán végezetül rendelésre készítettem egy kis sapkát egy tündéri kisfiúnak, aki nagyon szereti a repülőket. Több kép a sapkáról itten.

4 megjegyzés: