2010. június 2., szerda

Csilla - Kreatív Kézimunka blog


Láttam már vagyunk Csillák ketten is ezen a blogon, ezért oda írtam a blogom nevét is a címbe.
Romániából, Szatmárnémeti mellől írogatok, 36 éves anyuka vagyok, van egy tüneményes kislányom, Lilla-Dorka aki ősszel lesz 3 éves.
Már legalább 20 éve kötök, szinte állandó jelleggel, az anyukámtól tanultam, aki nagyon szépen köt, horgol, hímez és varr, de tud szőni is. Nálunk is minden női családtag kézimunkázott, mindig és mindenhol, tehát nem volt nehéz kedvet kapni, bár amikor tanitgatták olyan 10 évesen annyira nem érdekelt, de aztán megfertőződtem alaposan.
A nem túl egyszerű minták híve vagyok, imádok csavartat is és csipkét is kötni, régebben nagyon szerettem a színes norvég és valamilyen alakokat ábrázoló mintákat is kötni, ezek most annyira nem vonzanak, de azért el-el csábulok ebben az irányba is néha, erről olvashattok a blogomban is. A kötés mellet még rengeteget varrok, már ha időm engedi, horgolni csak ritkán szoktam és akkor is csak a minimum megy.
Nagyon irigyeltem (persze csak pozitív értelemben) a Horgo-blog-os lányokat, ezért is nagyon örültem ennek a kezdeményezésnek és egyből csatlakozni akartam ahogy Helennél megláttam a felhívást. Nagyon szépen köszönöm a meghívást, örülök, hogy köztetek lehetetk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése